Lækkerier fra Uldféen

Så blev spændingen udløst – Victor og jeg stod i døren! – og PostNord kom med den pakke, de selv havde varslet til at komme i går! Vi ventede hele dagen og var ret utålmodige efterhånden som vi kunne se, at andre fik deres pakker fra mandagens Uldféen-salg, sendt på denne måde for første gang.

Lækkerier fra Uldféen – ikke kun det garn, jeg havde købt, men også små fine gaver: slik, sæbe og lotterisedler til lodtrækning i aften! Nøj, hvor bliver vi forkælede, Uldféens kunder! Man skulle tro, at PostNord havde dårlig samvittighed, siden de sætter specielle sedler på pakken! Det vigtigste er dog indholdet, sirligt indpakket i flere lag silkepapir!

Jeg ved godt, hvad garnerne er planlagt til – og kan næsten ikke vente!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *