Forårstur på Volden

I det skønneste lune forårsvejr fandt “familiesammenføringen” sted på Volden og gågaderne i går!

Datteren og hendes 2 “tøser” = tibetaner tæver Kaya, 3 år og BeBe, 9 år, mødte Aramis for første gang på neutral grund! Han skulle lige have lidt tid til at vænne sig til de ændrede forhold først, til mig og til “reservemor”, som har besøgt os et par gange uden sine hunde.

Det gik meget godt, de gøede lidt af hinanden, men det var hurtigt overstået for Kaya’s vedkommende, Aramis er ikke aggressiv, og BeBe, som ikke var begejstret, fik besked på at holde sig i skindet!

De 2 er vant til at springe op og lege “Agility” på alt, hvad der egner sig: bænke, store sten, trafik-pullerter, trapper osv, og den var Aramis med på – han ville egne sig godt til Agility, mener datteren!
I en af gågaderne står en jolle til fri afbenyttelse for børn og barnlige sjæle, og det kunne Ebbe, som er på kadet på Mærsk Simac i Svendborg, ikke står for, så hundene blev inviteret med om bord!
Det var en dejlig tur, og vi blev også inviteret på kaffe derhjemme bagefter, hvor Aramis opførte sig rigtig pænt, intenst overvåget af BeBe, som knurrede, bare han så på en af hundekurvene – som han slet ikke var interesseret i! Sådan en bruger man kun til at sove i, efter hans mening!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *