Ikke så sjovt!

Aramis har det ikke så godt i disse dage! Efter at han blev klippet, slikkede hans sig så meget under maven – mest tissemanden – at han fik slikket sig hudløs! Jeg var advaret af frisøren, fordi det stikker, siger hun – men sådan var det også med Diki, og det var aldrig så meget, at det betød noget.

De første 2 dage var det heller ikke særligt slemt, men så pludselig blev det helt galt, og jeg kunne jo se, at det så ikke godt ud! Men det var lørdag, hvor der kun er en veterinærsygeplejerske hos dyrlægen. Hun var rigtig sød og vi fik en desinficerende spray og god vejledning incl. brug af vaseline og plastichandsker – og besked om at ringe til vagt-dyrlægen og sende nogle billeder.

Det gjorde jeg – men AK! det havde de sandelig ikke tid til på en lørdag – så kunne vi komme til Odense, men der kunne være meget lang ventetid, og det var ekstra honorar!

Så jeg måtte satse på den spray + vaseline, og heldigvis havde jeg en “krave/skærm” fra engang, hvor Diki havde brug for sådan en. Den protesterede Aramis ikke ret meget imod (han er altså en god dreng!), men dagen efter fandt jeg ud af, at han kunne nå udenom skærmen! Heldigvis havde datteren en større. Men Aramis var ret irriteret, og satte sig og kurede, så det blev endnu værre og også gik ud over numsen! Det så efterhånden ikke godt ud.

Det blev en lang weekend, men heldigvis sov han roligt om natten (i min seng – trøst skulle der til!).

Mandag kl 8 ringede jeg til dyrlægen, og vores meget søde dyrlæge, som er glad for Aramis, kunne godt se, at der skulle behandling til! Så han fik antibiotika – både som indsprøjtning og piller – samt smertestillende medicin (som smager godt!) og salve! Det er noget af en omgang – han får også stadig den spray, vi startede med, og jeg vil ikke påstå, at han synes, det er sjovt, men det lykkes!

Og det hjælper! Jeg tager skærmen af ham, når vi går tur og når han får mad, og det går fint, selv om han forsøger at sætte sig og kure!

Jeg er selvfølgelig meget ked af det på hans vegne! Men det gik jo godt de første 2 dage, og så pludselig var det helt galt!

Han skal til kontrol på torsdag – så håber jeg meget, at det er OK. Medicinen skal han fortsætte med mindst et par dage mere.

Han er iøvrigt ret dygtig til at navigere mellem møblerne, men har fundet ud af, at det er nemmere at drikke vand af fuglebadet end sin drikkeskål!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *