Feriegæster

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 230723-victor-og-aramis.jpg

Victor er kommet på ferie, og var spændt på at møde Aramis! Han er jo større og lidt mere voldsom end Diki, som Victor var meget glad for.

Men det gik selvfølgelig rigtig fint – både Victor og hans forældre blev overøst med kærlighed, da den første forsigtighed var overstået – faktisk er Aramis så voldsom i sit ønske om at blive anerkendt, at vi må lægge dæmper på ham! Men det klarer Victor flot, han er jo også en stor, stærk dreng nu! Og det går hurtigt over, så alle kan slappe af!

Indrømmet, det er lige hårdt nok for mig at have gæster, fordi jeg stadigvæk har smerter i hofte og ben. Ikke desto mindre har jeg nu haft besøg af alle mine 3 børn i flere omgange, Victors forældre ovenikøbet hele weekenden.

Men til deres ros skal siges, at de er utroligt hjælpsomme! Datteren kom fredag og vaskede Aramis, så han er så blød, fin og lækker nu!
Ældstesønnen kom torsdag aften og fredag formiddag for at hjælpe med opvaskemaskinen, som pludselig slukkede helt!
Yngstesønnen tog mig med ud at køre i den fine nye Tesla – WAUWW! – og hjalp mig med indkøb. Og han lavede også lækker mad. Og så gav han mig lidt vejledning i at bruge den Air-fryer, jeg lige har fået i fødselsdagsgave! En lille str., som passer til min lille husholdning!
Svigerdatteren lavede Hasselbach-kartofler og hjalp løbende med at dække bord, rydde af og vaske op. Og hjalp med at flytte rundt på nogle tunge krukker på terrassen.

Så det er gået så fint! Og nu er Victor, Aramis og jeg alene, her er fredeligt og stille, Victor passer sine spillemaskiner: Bærbar PC, Nintendo Switch , I-pad og Iphone tlf!

Nu vil Aramis og jeg for 2. gang i dag gå vores tur i regnvejret, og så vil vi se afslutning på Tour-de-France og få Is-chokolade, som Victor ikke fik på min fødselsdag, fordi han var i Berlin på det tidspunkt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *