Familie-hjælp!

Det er simpelthen så dejligt med en hjælpsom familie! Der er jo f.eks. ting, jeg ikke selv har fysik til!

Denne gang var det min flinke svigersøn, der brugte et par timer på at fælde træ i min lille have!

Billedet her er fra april og viser, hvor kæmpestor min pilebusk var blevet! Den blev plantet om fra en krukke for flere år siden, men havde nu vokset sig så stor, at den rakte ind over hækken til naboen og hendes sommerfuglebusk, samt dækkede hen over rhododendron busken! Samtidig var det lille paradisæbletræ ved siden af ved at vokse skævt på den anden side – så det var ikke kønt eller godt for nogen af dem!

Efter mit ønske klippede/savede han pilen ned til ca 1 meter, og alle de mange, lange grene blev klippet i stykker, så de var til at håndtere. Jeg klippede så mange af dem i små stykker, som kunne være i min grønne spand, resten kom i store sække, som han senere henter og kører på genbrugspladsen. Nu kan pilen få lov at skyde nedefra, og jeg kan selv klippe den til efterhånden, så den ikke blir så stor igen!

Og så rettede han det kønne paradisæbletræ op og stivede det det af, dels med en stok, dels ved at trække det til modsatte side og binde det i spænd til en metalstiver.

Se hvor fint, det er blevet – jeg er meget glad!

Nu er der kommet lys og luft omkring både rhododendronen og træet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *