Meget tidlig lørdag!

Vi har været tidligt oppe i dag! Mine gæster skulle være på Fredericia Banegård kl 5.30 – men det klarede vi i fin stil!

Da jeg var til min tidligere nabo og venindes fødselsdag i Brædstrup, fortalte hun, at hun sammen med sin søster skulle på et “mini-cruise” Stockholm / Helsinki / Tallin med opsamlings start i Fredericia, hvorfra de skulle med bus til Stockholm, for at gå ombord på et krydstogtskib.

Jamen, så syntes jeg da, at de skulle komme og sove hos mig aftenen/natten før. Hun ringede senere og spurgte, om jeg mente det? Ja, selvfølgelig gjorde jeg det, det kunne være rigtig hyggeligt, og vi har gæsteværelser i vores fælleshus, så det var nemt!

Også selv om de skulle møde ved bussen kl 5.30 på Banegården – jeg skulle nok køre dem derind!

Skal jeg være ærlig, så var jeg da lidt spændt på, hvordan det var at komme tidligt op! Nok er jeg morgenmenneske, men alarmen på telefonen skulle stilles til kl 4.30, så vi kunne køre kl 5.00!

Vi havde nogle hyggelige aftentimer, indtil vi gik i seng kl 22 – Aramis var vældig begejstret for de nye damevenner! Så begejstret, at jeg var nødt til at lukke ham ind i soveværelset, for at vi kunne snakke i fred og ro! Men det blir han ikke sur over.

Og alt gik som planlagt – kl 5.00 futtede vi ind til byen i “den lille blå” og var i rigtig god tid – og det var bussen, som kun skulle have 4 passagerer med herfra, også. Så jeg var hjemme igen kl 5.45, hvor jeg besluttede, at jeg lige så godt kunne gå i seng igen, for det var alt for tidligt (og mørkt) at gå morgentur med Aramis. Han gjorde ikke vrøvl, han var bare glad for at have mig hjemme igen og kunne også godt sove et par timer mere – så det gjorde vi! Og så var jeg stadigvæk i god tid til at fjerne sengetøj fra gæsteværelset, hvor andre skulle bo senere i dag, når en anden beboer har gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *