10 år!

I dag er det 10 år siden, Diki og jeg flyttede ind her i vores nye – mindre – hjem !

Det har KUN været til glæde! For en mindre, overkommelig bolig – tæt på de 2 af mine børn m/familier – gode naboer i en senior-andels-boligforening, og med den lille have, som jeg har fået til at blive netop så frodig, som jeg ønskede!

Diki var glad og tilfreds med at bo her, indtil han blev så syg, at han fik fred for 7 måneder siden. Og Aramis er heldigvis også faldet godt til og har tilpasset sig sit nye hjem, der er meget anderledes, end der hvor han kom fra i en landsby oppe i Sverige.

Mærkeligt nok oplevede jeg netop i dagene omkring flytningen en voldsom storm, som lagde det meste af DK ned! Til stor uro for nogle af mine børn var jeg faktisk på vej i bil med de sidste ting + Diki, da stormen var på sit højeste, men det var jo en god solid Ford, som ikke sådan lod sig vælte!

Den storm, vi havde i fredags, var endnu voldsommere, men fra en anden kant. Jeg kunne se inde fra spisekrogen, hvordan min elskede figen-busk blev rusket i timevis, mens baghaven var næsten i læ!

Nu kan jeg se, hvor slemt det har taget på min figen:

Min storm-piskede figen!

De små grønne figner kunne nok ikke være blevet modne – de er 2. generation i år! Men jeg tror, jeg bliver nødt til at klippe nogle af grenene af, så den kan få flere kræfter til at overvintre! Den er sej! Vi købte den for omkring 18-19 år siden på Bornholm, og den har været frosset ned 2 gange i Brædstrup, hvor vintrene var koldere end her. Men her trives den rigtig godt og er blevet kæmpestor! Så den vil jeg nødigt undvære!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *