Nytårsaften med lækker middag for 3

Ældstesønnen og svigerdatteren havde inviteret mig til at holde Nytårsaften sammen med dem – og det var en meget hyggelig aften og lækker middag, samt en stor overraskelse fra Dronningen, som havde valgt at fortælle om sin uventede abdikation om allerede 14 dage, som en del af sin nytårstale, som “hele Danmark” ser! Jeg gættede det sekunder før, hun sagde det! Hvor er det fornuftigt og godt for både hende selv og Kronprinsen! Jeg håber bare, at hun får nogle gode år! Men hele dagen i dag har vi næsten ikke hørt om andet i radio, aviser og TV!

Vi fik en super lækker middag, take-away fra “Slagteren i Strib”, som er kendt for god mad – og det skal jeg love for, at vi fik!

Fint bord, og dejlig rødvin bare til mig – de 2 andre drak øl/sodavand!
Dejlig forret med 3 slags laks/hellefisk
Værten stegte oksemørbrad bøfferne, der var super møre og lækre..

..serveret med spændende brød og kartoffeltårne + madeira-sauce – UHHM!

Aramis holdt godt øje med kokken!

Desserten var en lækker kage med frisk frugt
Det imponerende frugtfad er en filippinsk skik – der skal være 13 forskellige frugter + ris og pengesedler!

Det var en dejlig og meget hyggelig aften, Aramis og jeg blev både hentet og bragt hjem af svigerdatteren før midnat efter ønske, så vi ikke skulle ud i det værste fyrværkeri!

Og nu fik jeg lejlighed til at konstatere, at Aramis er ganske uimponeret af fyrværkeri, brag og knald! Det er jeg glad for, det var Diki også, og det er ellers så synd for dyr, når de er bange og urolige over al den larm!

Så det blev Nytår 2024 i fred og ro, jeg glæder mig til at se, hvad det vil bringe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *