Udflugt – restetæpper – hos HANNEs

Vi blev ikke så mange – flere afbud pga brækkede knogler o.a. – det var synd! – men sikke en udflugt! Det endte med, at vi var 9 fra Tekstilværkstedet på Depotgården, der kørte den lange tur til HANNE’s patchwork i Thorsø. Og vi havde en dejlig dag!

Hannes “nye” butik (2 år), som jeg ikke har set før, er meget lækker og en fin størrelse, hvor der også er fint plads til at sy – eller drikke kaffe! Og til at demonstrere den specialitet, som Hanne har tilegenet sig efter mange år med håndsyning “over pap”, nemlig restetæpper syet på maskine! Og vel at mærke enkle, farvestrålende, gratis mønstre, som man kan hente på hendes hjemmeside!

Mens vi indtog kaffen og rundstykkerne, viste og fortalte Hanne om nogle af de mange imponerende restetæpper, store og små, syet på maskine med firkanter i bare 1 el 2 str.! Og udnyttelse af resterne fra resterne (!) til håndsyede dækkeservietter! Se selv på hendes hjemmeside – der er MANGE FLERE!

Bemærk, at mønsteret er det samme på de 2 ovenstående billeder!

“Bogreolen” gjorde stor lykke!

Der skulle også handles i butikken – og det er svært i sådan en overdådighed!

Der var “nogen”, der skulle indkøbe til et større projekt – og mange ville gerne deltage i valg af stoffer/farver!

Sådan – spændende!

Turen gik videre til Silkeborg, hvor vi fik lidt at spise og besøgte et par mindre butikker.
Det var en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *