En dejlig dag på Depotgården

Endelig turde jeg selv køre bil igen og kunne lige nå en dag på Depotgården, inden der lukkes for sommerferie. Det var så dejligt at være med på Tekstilværkstedet, og jeg fik en skøn velkomst med knus og masser af spørgsmål – jeg var netop derinde samme dag, som jeg blev så syg om aftenen, og de fortalte mig, at jeg var helt hvid i hovedet af smerter! Det er ovre nu – håber jeg!

Jeg havde kage med, og det er nok lidt for tidligt at begynde og bage til så mange, så jeg købte et par super-gode Wales kringler hos bageren i anledning af min snarlige fødselsdag!

Der var 2 andre, der også var blevet enige om at have kage (hjemmebagt) med, så der blev rigtig smovset til eftermiddagskaffen! Pia havde gjort fryseren klar til sommerens nye bær og frugt og havde lavet æblekage med masser af flødeskum!

Så lidt var der tilbage af de 2 lækre (glutenfri) roulader, som Jette havde bagt!

Og så nåede Laila lige at tage de sidste sting på sit flotte tæppe – hun er fantastisk til at sy farvestrålende, perfekte tæpper i “Paper-piecing”-teknik.

En festlig dag! Men jeg var også træt, da jeg kom hjem.

En tanke om "En dejlig dag på Depotgården"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *