Hap-sjal og garnvinde

Nu er “Det halve kongerige”/Hap-sjalet færdigt, vasket og blogget!

Det er virkelig blødt og lækkert, der er en kolosal forskel fra det færdige, men ikke vaskede sjal og så til det, der kommer ud af maskinen efter en 15-graders uldvask.

Jeg er meget taknemmelig for de råd, jeg fik af Lotte (Webstrikker) undervejs, for jeg syntes, jeg havde så meget garn til overs, da jeg var færdig med den brede blonde, at jeg troede, jeg kunne strikke det større, for at udnytte garnet. Men Lotte fortalte mig, at yderblonden sluger meget mere garn, end man forestiller sig – og det passer! Der er kun ganske få meter tilbage, efter at jeg strikkede hestetømmeaflukningen i den lange kant, det giver en flot afslutning.

Feriebørnene har arbejdet for føden i formiddags! De har vundet garn op for mig. De ville gerne! og synes, det er sjovt.

Christian kunne lige få lov at prøve, mens Christina børstede hår!

Jeg fik nogle bundter lækkert “Natural Dye Studio” vundet op.

Som ekstragevinst fik de lov at vinde det meget spændende bundt “Arabella” fra Schackenmayr op, et sjovt effektgarn i sølvfarvet, som jeg vil strikke et flot tørklæde af. Det er virkelig sjovt, og jeg ved lige hvem, der skal have det i fødselsdagsgave! Der er mange forskellige garner bundet sammen, og opskriften følger med i bandarolen.

Garnet er købt her. Jeg tror vi skal derud i eftermiddag, for jeg har bestilt en OTT-lampe for en del af det gavekort, jeg fik til min fødselsdag! Og den er kommet hjem, ved jeg.

5 tanker om "Hap-sjal og garnvinde"

  1. Jeg har set en OTT lampe på messen i Fredericia for et par år siden – jeg misunder dig, jeg vil også have én 🙂
    Flittige, flittige børn, det må man sige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *