HJÆLP jeg mangler lidt garn!

 

Jeg mangler lidt = ca 40 – 50 gram for at kunne gøre denne tunika i vendestrik færdig! Så jeg efterlyser:

Mærke: ONline WINTERCOLOR 6-trådet farve 1007 (parti 25161, ikke så vigtigt med parti)

Hvor vil jeg blive glad, hvis nogen har en rest af dette garn, et helt nøgle eller en rest, ned til 50 gram kan hjælpe, så jeg kan få den færdig. Jeg synes, den er frisk og sød – opskrift fra bogen “Vendestrik” af Hanne Medom. Men den bliver lige lidt for snæver, hvis jeg ikke kan strikke de sidste 20 pinde = 10 retriller.

Hvis nogen kan hjælpe, betaler jeg selvfølgelig for både garn og porto. Skriv her på bloggen el. mail til hanne @ kludekoner.dk (slet mellemrum).

10 tanker om "HJÆLP jeg mangler lidt garn!"

  1. Hej Hanne.
    Øv , hvor er det træls at mangle 50 g. garn….. jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men har du prøvet at efterlyse det på hobbynettet.dk det var da et forsøg værd. Hilsen Joan

  2. Tak skal du have, Bente! Det er flot detektivarbejde! Nu vil jeg lige se, om der er nogen, der har en rest liggende, men så kan jeg da i hvert fald bestille det der, det ER det samme.

  3. Det er da ikke umuligt, Karen, så det er hermed gjort. Jeg besøger selv både Familie Journalen og Hendes Verdens håndarbejdsider. Så nu kan mine besøgende klikke sig direkte ind der.

  4. Mia, det er sødt af dig, men jeg havde opgivet håbet om, at nogen havde garnet, så da en anden fandt det i en tysk webshop, har jeg bestilt det der, ellers mange tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *