February Lady Sweater i sommerudgave

 

Jeg er færdig med denne superlette, lækre sommertrøje, strikket med flere variationer over FLS/February Lady Sweater, oprindeligt babytrøje af Elisabeth Zimmermann, omskrevet til voksentrøje af Pamela Wynne, som har lagt opskriften ud som gratis, se her.  Lotte Wackerhagen har oversat den til dansk og lavet en variation med lav hals, som er så dejlig til sommerbrug.

Jeg har selv eksperimenteret med masketal og ud/indtagninger for at få det til at passe med det meget tynde garn, jeg har valgt: Geilsk uld/bomuld, som desværre er udgået. Jeg måtte strikke det første ærme om, fordi det blev alt vid med de flere masker, men jeg er super tilfreds med resultatet, som er en fnuglet, luftig trøje! Jeg har kun brugt 180 gram garn, selv om det er en stor str.

Jeg har strikket 4 i stedet for 3 knaphuller, men det var nu ikke nødvendigt. Knapperne er håndlavede hornknapper fra Katrinelund.

Opskriften findes på dansk her: http://bethdesign.dk/februar-lady-sweater.aspx

9 tanker om "February Lady Sweater i sommerudgave"

  1. Fra http://bethdesign.dk er kommet denne kommentar, som Bente ikke kunne få lagt ind. Den er praktisk at vide:
    Hej Hanne
    Det er en rigtig fin udgave af FLS du har lavet og den er rigtig god til dig, skøn farve! Det er en dejlig trøje og jeg har da også fået strikket nogle stykker af den.
    Jeg vil lige fortælle at på min hjemmeside har jeg fået tilladelse af Lotte Wackerhagen til at lægge hendes danske oversættelse, man kan se den på http://bethdesign.dk/februar-lady-sweater.aspx

    Mange hilsener Bente T på Falster

  2. HEj Hanne
    Rigtig flot FLS du har fået lavet dig – Jeg så den i levende live – og dig! – til ferniseringen i Brædstrup 14. august . Tak for de pæne ord om musikken 🙂
    Hilsen Organisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *