Fantastisk flotte UFO'er er færdige

Blandt de “UFO’er”, som Projekt Puttetæpper modtager fra forskellige, der har opgivet selv at gøre dem færdige, er der sommetider nogle meget store toppe, som nok er for store til puttetæpper. Et af dem er nu håndquiltet af en af tæppetanterne

Det ville være meget svært at gøre det mindre uden at ødelægge den fine kant af X-quisite-blokke, samme mønster som de store blokke. Det er blevet meget flot, og da det er noget større – 170 x 210 cm – end puttetæpper normalt, kan det blive et sengetæppe på Julemærkehjemmet Hobro, hvor de har udsmykket værelserne med fine sengetæpper.

Denne UFO var også alt for stor til formålet, men den kunne formindskes, så nu er den også quiltet og klar til at glæde et barn, som får det med hjem efter ophold på Julemærkehjemmet Hobro.

Hvor er det dejligt, at nogen lader de fine, håndsyede tæpper komme andre til gode, og at der også er tæppetanter, der vil quilte, de er så smukke begge 2.

Begge tæpper vil først blive udstillet på DPF’s Træf i Skærbæk 28.-29. august.

4 tanker om "Fantastisk flotte UFO'er er færdige"

  1. Hej Hanne

    Kan man få / købe mønstret et sted til det flotte tæppe ?
    På det nederst billede.

    Med venlig hilsen
    Nicole

    • Hej Nicole. Det kan jeg ikke svare dig på, dels fordi det er meget længe siden, vi modtog det tæppe, dels fordi syersken desværre ikke er blandt os mere.
      Men jeg er sikker på, at du kan finde mønsteret i en patchworkbog, jeg har faktisk et endnu ikke færdiggjort tæppe i samme mønster liggende, som skal quiltes, uden at jeg kender hende, der har påbegyndt tæppet. Prøv at spørge i en patchworkforretning eller find bøger på biblioteket. Det er håndsyet “over pap”.

    • Hej Nicole. Nu faldt jeg tilfældigt over det mønster, du har efterlyst. Det er i bogen “Sy mere patchwork” af Lene og Bente Speich.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *