Hvorfor har døgnet ikke 48 timer?

 

Jeg vil – jeg vil – jeg vil sy af det hele!

Nu har vi i Projekt Puttetæpper igen fået en stor pakke stof – 10 kg! – større og mindre stykker, små stumper og større rester…

..oven i købet også påbegyndte patchworkarbejder og næsten færdiggjorte UFO’er, som nemt kan blive til tæpper. Der er sorteret en del kraftige gardinstoffer fra, men alt dette kan bruges, og der er mere, end man lige kan se på billederne.

Nu har jeg grovsorteret det, så man bl.a. kan se, hvad der matcher hinanden, hvad der åbenlyst hører sammen til et projekt, og selv de små stumper kan bruges i blokke.

Så der er noget at gå i gang med! Og selv om jeg sagtens kunne bruge det hele og selv sy nogle fine puttetæpper, så må jeg jo erkende, at jeg må have noget af det delt ud til andre, hvis tæpperne skal blive til noget og blive til glæde for nogle børn på et julemærkehjem. Det er der så også råd for!

6 tanker om "Hvorfor har døgnet ikke 48 timer?"

  1. tihi! du er fantastisk, Hanne! tænk hvor mange pensionister der findes der synes at tiden slet ikke går, mon ikke de ville have gavn af at lære sig at sy patchwork, eller strikke?
    kh.fra Island
    Frida

  2. Frida, det har du i hvert fald ret i! Og det behøver altså ikke kun at være pensionister – for se nu min nabo: hun er også blevet alene, og selv om hun stadig er så ung, så hun arbejder, og hun om sommeren er ude al sin fritid og elsker at ordne hus og have, så er der jo nogle vinter-aftner, hvor hun tidligere nok kedede sig lidt foran TV – men så kom hun i gang med at strikke sidste vinter. Med lidt hjælp til at finde opskrifter og komme i gang, så strikkede hun både julegaver, halstørklæder til forskellige osv, og nu er hun godt i gang igen. Har allerede strikket et stort sjal og et lækkert halstørklæde til datteren. Det er da dejligt.

  3. Kedeligt, at vi ikke bor lidt taettere paa hinanden, i sidste uge afleverede jeg 9 store kasser med quiltestoffer til The Mennonites laengere ude i dalen. Kvinderne der syr fantastiske flotte quilts og saelger dem til fordel for The Mennonite relief fund, som har projekter i hele Verden.
    Jeg ,og bilen, foelte mig meget lettere, da jeg koerte derfra. Bare rolig, jeg beholdt mine batik stoffer, mine japanske stoffer og selvfoelgelig Kaffe Fassett!
    Jeg er bare glad for at andre kan faa glaede af min samlermani! og jeg kan nu gaa igang med at bruge de resterende stoffer paa en mere kreativ maade.
    Held og lykke med den samling I har faaet.
    Ann
    i Vancouver, hvor der er sne paa bjergene.

  4. Åhhh, det er da lige til at få allergi og kløe af at se på alle de herlige stoffer! Jeg kan godt forstå, der er nogen, der glæder sig til at komme igang! Hvis jeg bare havde tid, til at karte al min uld, der ligger på mit store skære og sybord, så ville jeg også hive alle stofferne op af min kommode og sætte dem sammen i matchende farver og se at få syet nogle tæpper! Hmm ;o/ bortset fra det skulle jeg vist se at få syet 4 påbegyndte tæpper færdige. . . først. . .

    Hanne i CH.

  5. Du er ikke alene, Hanne i CH! Men lige nu i aften mangler jeg kun 2 blokke, så skal jeg lave “puslespillet” med at arrangere alle 161 blokke til det store sengetæppe, som er en bestilling – åh hvor jeg glæder mig, så er det til at se en ende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *