Hvad gør man ikke..

..for at opfylde et ønske? Jeg havde lovet dette dobbelte sengetæppe i japansk foldeteknik 260 x 260 cm færdigt inden jul. Men modtageren havde inviteret gæster til fredag 3. dec. og ville jo så gerne kunne vise det frem!! Så turbo på synålen – hold op hvor har jeg været fokuseret!

Jeg var helt sikker på, at jeg var blevet færdig i går aftes – men så fik jeg lige et lille besøg af en meget ung mand et par timer, mens hans mor skulle til gymnastik med hans søstre, det var rigtig hyggeligt! Og han ville gerne dele min risengrød med mig. Og senere på aftenen kunne jeg ikke holde mig vågen.

Så hellere stå op kl 6. for at sy den sidste søm her i formiddag. Det har jeg ikke prøvet før: at begynde at sy patchwork i hånden kl 7.30 efter morgentur med Whisky og morgenmad.

Men nu ER det den sidste søm – og jeg BLIVER færdig i formiddag. Det er jeg nødt til, for jeg skal til julefrokost på Søndergården i eftermiddag og jule-syaften i Kludekonerne i aften (hvorfor falder tingene lige oven i hinanden?).

Så på med fingerbøllet! Ja, hvorfor har man det på? og mange andre ting spurgte Mads om, da han sad og så julekalender, mens jeg syede. Det fik han forklaring på, og han fik også øje på mønsteret, som lå på bordet og kunne se, at det var det, jeg var ved at sy. Vågen knægt!

6 tanker om "Hvad gør man ikke.."

  1. Jamen, Hanne, jeg tager hatten af for dig, du er bare så dygtig og pligtopfyldende….. og du passer børn samtidig, :-o)
    Kh A-M

  2. Du milde kineser for hvor er du altså flittig og hamrende ihærdig…
    Men kender det selv, når noget SKAL være færdigt, så tager mig sig noget gevaldigt sammen og knokler derudaf….flot du nåede det Hanne.

    Knus, Helle

  3. Hej Hanne.
    Ja hvorfor skal vi være på akkord, men det er jo det der gør vi får lavet noget.

    Jeg har gang i et tæppe der skal være færdigt den 19 december, men det er på quiltemaskinen, så jeg når det.

    Kh fra Laila

  4. Kære Hanne

    Et fantastisk smukt tæppe, du er så inspirerende, og jeg er begyndt planlægningen inde i mit hoved til et ligesådan.

    Kh fra Johna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *