400.000 besøg og en Giveaway

Siden 10. juli 2008 har jeg haft 400.000 besøg på min blog!

Det er godt nok mange – og hvor er det dejligt, at så mange vil læse med. Jeg hygger mig meget, hvad enten det er patchwork, strik, børnebørn, hund eller nu i den sidste tid mine oplevelser i Grønland, jeg skriver om.

Jeg synes, det skal fejres. Og da jeg selv fornylig var så heldig at vinde en “Giveaway” hos Maria “All Momas Quilt”, er det oplagt, at jeg benytter mit “jubilæum” til at udbyde en “Giveaway” = “Få en gave og send 3 videre!”

Hvis du har lyst til at være med, skriver du i kommentarfeltet.

Der er to betingelser: Du skal selv videresende 3 gaver (inden for et år efter at du har modtagen en gave fra mig) og du skal være blogger.

Jeg trækker lod mellem deltagerne, og de 3 vindere får en lille gave tilsendt fra mig inden 1 år!

13 tanker om "400.000 besøg og en Giveaway"

  1. Hej Hanne. Jeg vil gerne være med, men jeg skal lige forstå det rigtigt, da jeg ikke har prøvet det før. Du trækker lod blandt alle de, der vil være med – og af dem er der 3, der får en pakke hver i løbet af et år. De skal være bloggere, og de 3 skal så selv oprette en “Give away” og sende 3 “gaver” på samme måde, som du gør. Det er kun de 3, du trækker, der kan være med – resten sker der ikke noget for. Er det rigtigt forstået?
    Til lykke med de 400.000 et imponerende antal.
    Søndagshilsen fra Kirsten.

  2. Kirsten, det er rigtigt forstået! De 3, der bliver udtrukket blandt dem, der lægger en kommentar til dette indlæg på min blog, får en lille gave og forpligter sig til at lægge en “Giveaway” på deres egen blog.

  3. Tilliyyk med det store tal Hanne, viste godt at du har mange læserer, men dette tal er mega flot. Jeg vil meget gerne deltage i din Give Away.
    Mange hilsner
    Lene

  4. Hej Hanne

    Tillykke tillykke, det var da godt nok flot, og jeg vil da også gerne deltage. Kan vi andre også bare vise en pakke, ikke indholdet, så det er en overraklelse, smadder smart, så er spændingen jo også det større…

    Hvornår trækker du gevinsterne??? 😆

  5. Velkommen til, det er dejligt, I vil deltage. Jeg trækker lod om et par dage, onsdag tror jeg.
    Ja, der er ikke noget javeri i denne slags Giveaways, jeg har et helt år til at udløse spændingen om, hvad gaverne er! Og det gælder jo også vinderne, når de skal til at udbyde deres Giveaway.
    Tålmodighed eller spænding?

  6. Kære Hanne,
    Nu har jeg i over 1 år læst din blog, det er vildt at der er så mange andre der også gør det.
    Jeg vil gerne være med på en Giweaway.

  7. Gratulerer med så mange besøkende i bloggen din. Du har en flott blogg, så jeg blir nok også en av dine faste lesere….
    Jeg vil også gjerne delta i GIVE AWAY`en hvis jeg ikke er for sen til å melde meg på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *