15 minutters generalforsamling!

Vitus Bering Quilterne holdt den årlige generalforsamling i går aftes, og det må vist siges at være rekord:

15 minutter tog hele generalforsamlingen! Jeg vil som dirigent ikke påtage mig æren, det må være bestyrelsen og medlemmerne, der skal have den.

Det har været et forrygende år med mange aktiviteter, ikke mindst den store jubilæumsudstilling i oktober, der var meget vellykket og velbesøgt og dertil gav et pænt tilskud til kassebeholdningen, så vi er en velfunderet forening! Bestyrelsen har virkelig lagt mange initiativer og kræfter i arbejdet! Så det var en veloplagt og glad forsamling, der ikke havde svært ved at godkende beretning og regnskab. Valg til bestyrelsen mv gav heller ingen problemer, skriftlig afstemning var ikke nødvendig, så vi har stadig en god bestyrelse med genvalg + 1 nyt medlem og 1 ny suppleant. Og en forening med næsten 100 medlemmer! Flot!

Ydermere har bestyrelsen haft overskud til at arrangere en fællessyning af tæpper til Mødrehjælpen, der kom rigtig mange blokke tilbage i går, så nu resterer kun få blokke samt sammensyning, som vil blive påbegyndt til syaftenen i maj, og da det er japansk foldeteknik i glade farver, er tæpperne færdige, når de er syet sammen. Der bliver mindst 10 tæpper – det er da flot!

Og som ekstra “gevinst” har bestyrelsen også arrangeret udflugt for os – den er overtegnet! – til Thy og Himmerland – øj, hvor vi glæder os! Den var ikke på årsplanen, pga jubilæet, men det er næsten en tradition, at vi har en årlig udflugt, og med tilskud fra foreningskassen kan det gennemføres til en meget rimelig egenbetaling incl. lækker middag, besøg + foredrag hos Karen Ekmann, og selvfølgelig et besøg i en god patchworkforretning, denne gang Quiltefant. En heldagsudflugt med start kl 07.00!! Morgenkaffen medbringer vi selv og indtager i bussen.

Som altid var der flere, der havde færdige tæpper med at vise frem, jeg plejer at “skære hovederne af”, men jeg håber, at Hanne tilgiver, at jeg tager hendes glade ansigt med på billedet af babytæppet til hendes barnebarn. Det er et godt udtryk for en dejlig forsamling af glade quiltequinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *