Jeg er næsten helt "væk"..

..når jeg skriver på min Grønlandskrønike. Det 4. afsnit er snart klar, om den første tid i Godthåb, efter at vi havde holdt bryllup og ferie i DK – møblering af “vores” nye hus – det bringer igen minderne frem. Det er fint, at jeg har alle Sørens over 1000 lysbilleder at plukke i, men det er også et stort arbejde at redigere dem. Og så kommer jeg jo til at fordybe mig i billederne..

..også dem, der ikke har noget med Grønland at gøre, som f.eks. dette fra “Spidshuset”, den weekendhytte, som min far og hans gamle spejderkammerater havde som mødested (mandfolkeklubhus) uden for Odense i næsten hele deres voksenliv. Denne aprildag for 47 år siden, lige efter vores hjemkomst, lavede vi en familieudflugt, så Søren også kunne se det.

Mine forældre, min ældste søster (de 2 yngste ligger i græsset bagved og skal være hurtigt brune!) – her havde vi tilbragt mange sommer weekender, ikke mindst under krigen, hvor vi cyklede derud (børnene i en anhænger efter cyklen, “på stangen” og senere selv) og mødtes med de andre familier.

Eller her, den nygifte brud med den flotte Volvo Amazon.

Og forberedelsen til Sørens 30 års fødselsdag hos hans mor, sammen med svogeren.

Og nu er de allesammen væk!

Jeg er min svigerdatter meget taknemmelig, fordi hun har scannet alle de lysbilleder, så jeg kan kalde dem frem og bruge dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *