HANNE's DHU på terrassen

Det er helt perfekt vejr til at sidde på terrassen og quilte på HANNE’s DHU – efter at jeg fik syltetøjet fra i går aftes fyldt på 9 store glas!

Det er dejligt lunt og ikke for stærk sol (som jeg tåler dårligt), jeg behøver ikke engang at slå den nye parasol op, når der er lidt skyer og let skygge fra kirsebærtræet, som blev plantet i sin tid netop for at give mig lidt skygge.

Og ørepinen er væk, og jeg kan høre! Hvad kan man så forlange mere?

7 tanker om "HANNE's DHU på terrassen"

 1. Nej det ser hyggeligt ud Hanne. Her er der uhyggeligt stikkende udenfor – mon ikke det bliver til lidt vand – desværre. Det er nogen dejlige farver du har valgt 🙂

 2. Kære Hanne
  Livet er en dejlig opfindelse, når bare vi har det godt, dejligt for dig at dine ører igen har det godt. Sikken nogle dejlige farver i din DHU, havde selv drømt om at sy den, men næste år måske, godt jeg ikke fik startet så havde det bare været mere til vores FB-gruppe om UFO’er.
  Knus
  Jette

 3. Hej Hanne,
  jeg kommer lige og snupper en kop kaffe og lidt patchworksyning sammen med dig paa terrassen!!!
  Ann from too far away

 4. Ja, det er dejligt!
  Jette, den er nu hurtigt syet, så du kan nå det endnu! Det er sjovt med sådan en “Mystery”-syning og dejligt at Hanne gider lege med os!
  Ann, det ville være fint, men ikke lige i dag, vel? God fødselsdag!

 5. Hej Hanne.

  Det er dejligt for Whisky at du nyder haven sammen med ham. Godt det er bedre med dine ører. Flot patchwork du har gang i.

  Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *