Weekend med 45 strikkegale/glade kvinder

 Webstrikkernes STRIKKEFESTIVAL i Hobro!! 

Sikke en weekend! Det har været så sjovt og SÅ hyggeligt. Jeg har spist alt for meget, sovet luksuriøst, og strikket, strikket, strikket – og købt (lidt) garn i dejlige butikker i butikker omkring Hobro og forskellige strikkepushere/deltagere.

Hotel Amerika var rammen om festivalen, der desværre var ramt af nogle frafald fra arrangørerne, så andre havde taget over – med stor succes!

Af den grund var vi forud blevet enige om at starte fredag eftermiddag med en brainstorm, hvor aktiviteter og workshops blev vedtaget. Det var en god idé, og alle deltog med ønsker og tilbud.

(Og selvfølgelig hvilede hænderne ikke, men strikkepindene arbejde imens)

Og så blev der eller strikket! Kælderen var stillet til vores fulde rådighed, og her stod kaffe, the, kage, frugt og vand klar hele tiden. Men vi fandt hurtigt ud af, at der var bedre plads, luft og lys i foyéen, hvor vi gerne måtte lægge beslag på alle de gode sofaer og stole.

De øvrige gæster på hotellet – weekendgæster eller festdeltagere i diverse fødseldage – tog os vist som et festligt indslag og kommenterede “strikkeklubben”, som var overalt.

Der blev udvekslet gode råd, diskuteret opskrifter og kigget på garn.

Og der blev holdt små workshops med deltagere som instruktører, f.eks. denne, hvor Merete lærer interesserede at slå op til og strikke en Möebius (hvad er det? – en strikket sjal/halsrør, der snoer sig 180 grader).

 

Det er ikke så nemt, som de siger, og der er uhyggeligt mange masker at holde styr på..

..så det gik galt for flere, som måtte starte forfra.

Lørdag aften fik vi en flot galamiddag med 4 retter..

..og her blev de 2 festivalarrangører-med-kort-varsel hyldet behørigt. Mona og Ann fik megen fortjent ros og hyldest!

Og så blev der spillet pakkeleg! Hold da op, hvor var der mange pakker (med uld i!)..

..og det blev fantastisk sjovt, da der blev kæmpet om pakkerne!

Her blev legen startet – senere var det ikke muligt at tage billeder, det var for kaotisk – men skægt! Og der var mange dejlige nøgler garn indenfor det kulørte papir.

Næste år er strikkefestivalen på Fyn, og vi kan kun håbe, at det bliver lige så hyggeligt og sjovt. Stemningen har – trods det lidt lavere deltagerantal en vanligt, som måske skyldes problemer om planlægning undervejs – været rigtig god, og alt klappede. Hotellet skal også have ros for god forplejning og gode værelser, super service – og så er der jo meget smukke omgivelser – hvis vi ellers havde tid til at komme ud og nyde dem.

Tusind tak til alle de andre 44 deltager – jeg har nydt det hele incl. jeres selskab!

Der var flere, der spurgte til Whisky. Her er han vel hjemme igen efter et godt ophold i pension, hvor han havde en sort schæfer og en Sct. Berhardshund som naboer, som han kunne gø ad. Jeg kørte direkte ud og hentede ham, og nu er han bare træt og glad for at være hjemme!

9 tanker om "Weekend med 45 strikkegale/glade kvinder"

  1. Hvem kan komme til strikkeweekend?
    Jeg er da meget interesseret.
    Hilsen Mette og tak for en sjov beretning og gode billeder

  2. Mette, alle deltagere i Webstrik.dk (hvor man søge om optagelse, men det er ikke noget problem for en strikker) kan deltage i den årlige strikkefestival, som foregår skiftevis på Fyn, Sjalland og i Jylland. Det er iøvrigt rigtig sjovt og underholdende at være medlem – også resten af året, hvor alt foregår på nettet.

  3. Dejlig week-end i har haft. Jeg turde ikke melde mig til for anede ikke hvad det var, men jeg har fulgt med på sidelinien hele vejen. Tak for et smukt indlæg som fortæller alt om jeres dejlige week-end.

    Kh. Lis

  4. Selv tak Hanne for en super hyggelig weekend. Dejligt at få hilst på dig. Næste gang du kommer til Ramløse, må du kigge ind til en kop kaffe eller te. Det kunne være hyggeligt.

  5. Ja vores Hotel Amerika er et skønt sted, jeg håber at I også fik historien om det gamle Blindeferiehjem, der langt ude i skoven.
    Har desværre været indlagt og noget underdrejet, ville ellers have været ude og kigge til jer.
    Knus

  6. Hej Hanne!
    Tak for sidst og tak for hjælpen med sømandsboblerne- nu skal jeg bare træne så mønsteret sidder fast 🙂
    Og det er da først nu her bagefter at jeg lige blev klar over at det er dig der har sy en lap… meget “sjovt” at man kan skrive med folk og så ikke ane det når man står ansigt til ansigt.. På forhåbentlig gensyn 2012..

  7. Selv tak Hanne. Ved fælles hjælp kan alt (næsten) lade sig gøre, og med en positiv indstilling lykkes mange ting. Begge dele var så rigeligt tilstede i week-endén. Det var en rigtig god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *