HANNE’s sommer DHU igen – igen

Der foregår ombygning på Søndergården i øjeblikket – og det er en træls omgang at komme igennem med de gener, midlertidige lokaler betyder. For os på patchworkholdet betyder det nogle indskrænkede forhold og ikke så godt lys, som vi er vant til, specielt ikke for fotografering.

Men det lykkedes alligevel i eftermiddags, og holdets humor fejler ingenting, så vi havde det lige så hyggeligt, som vi plejer!

Den utroligt produktive og kreative Else Marie var blevet færdig med det tæppe, hun har syet til en dreng efter HANNE’s sommer DHU (Del Hver Uge). Det er bare så flot, og sjovt at se, hvordan blokkene er brugt på en ny måde!

En tanke om "HANNE’s sommer DHU igen – igen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *