Er det alderen?

Vi snakkede om i går aftes, da jeg var til syaften i Kludekonerne, hvordan vi har det med at sove – eller rettere med at vågne kl. meget tidligt om morgenen – eller med ikke at skulle gå for tidligt i seng, fordi vi så vågner alt for tidligt.

Der er vist stor forskel, men der var i hvert fald flere, der havde det problem med at vågne for tidligt og PLING! være lysvågen..

Jeg sover dårligt, hvis jeg har fået for meget at spise/drikke sent på aftenen, hvilket jeg ikke er vant til. Og ganske rigtigt: jeg sov meget uroligt, vågnede mange gange, havde kramper i benene (trods kinin), helt sikkert fordi jeg havde fået lækker kringle og æblekage + te! Men det smager jo dejligt, og vi hygger os efter at vi har syet i nogle timer.

Man går vist hen og bliver lidt mærkelig? sart? vanemenneske!!! gammel!!!

Det er træls ikke at sove ordentligt.

3 tanker om "Er det alderen?"

  1. Skal vi ikke kalde det for fintfølende i stedet for? Vi spekulerer egentlig ikke, men måske er der lagt noget ind på “harddisken” og PLING så har man en løsning eller bare en ide der skal huskes. Her i Randers er brikkerne ved at sætte sig på plads efter min dejlige hunds død, derefter gik ovnen i stykker med et brag så relæet slog fra og sidst så døde min søde svigermor. Så nattevågneriet har haft kronede dage på det sidste. Men gammel? NIX!
    Nyt komfur, nej nej, ikke ny svigermor – hun er da uerstattelig – og så ser jeg på hvalpesider på nettet. For en ny hund skal jeg da have – og glæder mig allerede.

  2. Åhh, Gitte det var meget på én gang! Nej din søde svigermor kan du ikke erstatte – men det er godt, du kigger på hvalpesider! Så held og lykke med det (det er min gru at tænke på den dag, der engang kommer her – om forhåbentli meget lang tid!). Men jeg husker, hvor skønt det var, da Whisky flyttede ind her mindre end én uge efter, at gamle Baloo døde for godt 7 år siden. Der kom en hård tid med sådan en lille hvalp i huste hos os, der var godt oppe i årene, men nu er han min dejlige ven!

  3. Hej Hanne.

    Ja det er træls at vågne så tidlig, man er jo ikke meget værd om aftenen på den måde.

    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *