Julemarked – juleudstilling

I denne weekend starter alle julerierne for alvor i stort og smår, ude og inde. Der er mange spændende julemarkeder rundt omkring.

Jeg er så heldig, at jeg i år for 12. år i træk er blevet bedt om at være “kustode” på vores lokale herregård Løndal, hvor Jette Frölich har pyntet de store, smukke og meget specielle stuer med sit yndige julepynt.

 

 

Det er rigtig hyggeligt at gå rundt og svare på spørgsmål fra de mange gæster, jeg kender jo efterhånden husets historie godt, så jeg kan svare.

 

 

 

Som regel køber jeg også lidt af de nye ting fra Jette Frölich, det er ikke til at stå for, og mine unge familier er glade for en ny fin juleting. Jeg skal også altid ud og kigge på de 50 udstilleres meget spændende ting, når jeg får “fri”! måske skal jeg købe honning eller spegepølse, sidste år købte jeg Arnica muskusuldgarn til et fjerlet sjal (som ikke er strikket endnu!).

Forresten har jeg syet familiens sengetæppe! Det ser I ikke, hvis I skulle komme på besøg, det hører til i privaten.

Billederne her er fra et tidligere års udstilling, jeg vil tage nogle nye i morgen. Jeg bliver nemlig skånet nu pga mine dårlige fødder, som ikke kan tåle at stå en hel weekend, så jeg er på deltid i morgen. Men jeg glæder mig.

En tanke om "Julemarked – juleudstilling"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *