SWAP problemer

Jeg er jo med i en international SWAP, hvor vi swapper/bytter Hexagon Flowers, 2 om måneden. Jeg har også været med i “Bedstemors blomster” som jo går ud på det samme, men hvor jeg lavede 10 hver måned. Den sidste er jeg stoppet med, jeg må jo hellere få lavet noget af alle de “blomster”.

Det er bare lidt sjovt at være med i den internationale, hvor det er “Hexies” fra mange sjove steder, man modtager, der er mange fra Australien og USA.

Men efter at have været med 1 år, har jeg for første gang oplevet, at jeg ikke har fået de 2 Hexies, jeg skulle modtage i december.

Det er åbenbart et problem, som flere er stødt ind i, og det er jo ærgerligt, når man selv sender hver måned Det er ikke den samme, man sender til, som man også modtager fra. Vi har en liste, og Jane, der styrer det hele, lægger et kæmpestort arbejde i det. Hun har skrevet om det på bloggen og bedt os om at maile til den, vi skulle have modtaget fra, ligesom hun opfordrer til enten at skive på bloggen, når vi sender (det gør jeg) el. i en mail til modtageren, når vi sender. Eller f.eks. hvis vi er blevet forsinket.

Nu har jeg mailet til den person, der skulle sende til mig i december, så må vi se, hvad der sker.

Der er flere, der har meldt fra af denne grund, og det er synd, men det er som med kædebreve: der skal kun én til at ødelægge det for andre.

I den danske Bedstemors blomster, sender man til én person, som bytter rundt, og så får man samme antal tilbage, som man selv har sendt. Det kan ikke gå galt.

3 tanker om "SWAP problemer"

  1. Hej Hanne

    Den internationale swap er jeg også med i – og mine kom sent – men jeg fik også sendt mine afsted sent – havde nemlig arbejdet lidt forud og sendt december afsted inden listen blev lavet om, så jeg måtte sende 2 gange – men det sker jo. Jeg må så sige at jeg også har modtaget 2 forsendelser for december – så der er mange der har haft problemer med hvem de skulle sende til.

    Men jeg håber da dine kommer frem. Ellers er der jo lavet en ekstra fane på hexi bloggen hvor du kan skrive at du ikke har modtaget dem.

    God mandag 🙂
    Anette

  2. Ja, nu må vi se. Jeg har i første omgang mailet direkte til personen. Det anbefaler Jane jo, og virker det ikke, kan jeg skrive på bloggen. Jeg sender aldrig, før jeg har fået den nye liste, for der bliver lavet meget om.

  3. Hej Hanne,
    jeg har også meldt fra den internationale Hexie Swap, for jeg fik heller ikke de blomster jeg skulle have de sidste måneder.
    Og jeg ved, at Jane har haft fat i de pågældende personer, men åbenbart uden resultat. Det er synd for hende, for hun gør et stort arbejde.
    Mange hilsner
    Hanne navnesøster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *