Et dejligt puttetæppe

Jeg fik en stor pose af Pia i Vitus Bering Quilterne med et påbegyndt tæppe med “Bedstemor blomster”, som hun ikke mente, hun fik gjort færdigt, så hvis vi kunne bruge det i Projekt Puttetæpper, måtte vi få det. Nu er der en af de flittige tæppetanter, Lisbeth, der har syet det resterende færdigt, monteret og quiltet rigtig flot. Det er blevet et dejligt, glad tæppe, som jeg er helt sikker på nok skal bringe glæde.

Og se så et skønt stof på bagsiden, en donation fra en butik, hvor vi får mange dejlige stoffer.

I morgen har vi generalforsamling i Vitus Bering Quilterne, så tager jeg tæppet med, så Pia kan se det færdigt.

3 tanker om "Et dejligt puttetæppe"

  1. Det er dejligt med de mange puttetæpper….jeg har fået syet 38 blokke, nogle pæne, andre ikke så pæne, men jeg håber, at når de mindre pæne bliver sat sammen med nogle helt andre kommer de til sin ret eller bliver “gemt”. Det er efter 2012 mønsteret, og jeg regner med at sende dem inden længe til adressen på mønsteret

  2. Hej Hanne.
    Jeg glæder mig til at se tæppet i morgen.
    Efter billedet ser det flot ud og en fin bagside. Dejligt at der var en der lavede det færdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *