STOR hunde-sækkepude

Nej, det er ikke til det lille – endnu ufødte myr, som jeg håber at få her i huset – men til 3 dejlige hunde af samme race, Tibetanere, som jeg har lovet en hunde-sækkepude, der er stor nok til dem alle 3, så de kan ligge i arm og hygge sig!

Så den skal være stor. Deres “mor” må selv levere krøyerkuglerne, der skal puttes i, og jeg skal nok hjælpe hende med det, for det er noget elektrisk djævelskab at håndtere.

Nu syr jeg en tæt inderpose til kuglerne, og så er yderposen i grå, blød hør med lynlås, så den kan tages af og vaskes. Jeg har skævet til nogle billeder af nogle vældig dyre nogle, som man kan købe, og jeg tror, jeg kan lave den lige så god.

Og så kan jeg lave en mindre til min hvalp. Den skal selvfølgelig også have sit eget patchworktæppe, som Whisky havde, og hvad jeg ellers kan finde på!

 

 

 

6 tanker om "STOR hunde-sækkepude"

  1. En skam jeg fik brugt maaaaange penge på den dyre model + porto frem og tilbage fordi sælgeren bandt mig på ærmet at den første var stor nok til en tibbe. Hvad ved sælgere af hundesenge om tibbere spørger jeg bare!

    Jeg kunne jo bare ha´ spurgt dig. Ja ja, så bliver man så klog.

    Jeg er spændt på at se de tre smukke hunde ligge pote ved pote og hygge sig. Også selvom der er en enkelt gipspote imellem. 🙂

    Jeg er sikker på at din kommende “lillen” kommer til at ligge standsmæssigt.

  2. Her i huset har vi 2 sækkestole, 1 stor som ligger i stuen, og en lille i soveværelset.
    Vi har nemlig før haft 2 Cairn terrier, men har nu kun 1 tilbage.
    Mvh Lone

  3. Ja – man skal jo nødigt gå ned på udstyr 😉
    Husk endelig hundelegetøj til HELE gulvet ud over liner og halsbånd til en hel kennel – det har jeg “kommet til ” at investere i.
    Og jeg nød det – men at få ham hjem slår nu alt. Glæd dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *