February Lady Sweater i julegave

Leonor i FLS

Leonor i FLS

Jeg blev færdig med den første February Lady Sweater fra min hånd lillejuleaften, så jeg nåede lige at få den skyllet op og tørret i tide til at den blev pakket ind og lagt under juletræet til min dejlige svigerdatter.

Det spændende var, om den passede, og der var jeg heldig!

Den er strikket i New Zeeland lammeuld og Drops alpacca, købt her, og jeg er vældig godt tilfreds med resultatet. Det samme er modtageren! Hun kunne godt huske, at hun ønskede sig den, da jeg viste hende forskellige udgaver på Ravelry (der er 3250 af dette projekt på Ravelry!).

Gratis mønster på FLS findes her.

9 tanker om "February Lady Sweater i julegave"

  1. Den er bare flot, lækker farve til hende (og mig hehe!). Er det en tråd af hver du har strikket med? Bliver den tung idet eller? Super flot i hvert fald!

  2. Hold op hvor er den blevet flot. Det ligner tweedgarn men det er vel fordi det er strikket af to kvaliteter. Jeg har også købt det lille NZ lammeuld men tænkte at strikke den i det alene, så nu får vi se hvordan det ter sig. Jeg tænkte det som en tynd sommertrøje.

  3. Tusind tak for alle roserne! Jeg er faktisk utroligt heldig, at trøjen passer så godt, for jeg har ikke haft mulighed for at prøve den på hende! Men jeg vidste, hvilken farve, det skulle være. Og ja, den er flot, og det er blandingen af de 2 garner, der er god, for de er ikke helt ens. Alpaccaen giver glød til lammeulden, som er en smule blegere.
    Jo, Karen, det er en tråd af hver, og det er ikke tungt, men lidt hårdt for hænderne! Jeg tror, jeg vil prøve at strikke den i Alpakka Fashion, som er lidt tykkere end Drops Alpacca, og så kun 1 tråd.

  4. Hej Hanne

    Ja det føles lidt tamt at komme som den 8 og sige at den er flot. Men det er den. Jeg får helt vild lyst til at stikke den. Det var det garn vi kikkede på da vi var hos Katrine – i efteråret??

  5. Ja, Hanne, det var på Katrinelund, jeg købte garn til den. Det er en god kombination. Hvis du skal på besøg derude, kan du sige til, så kan vi mødes – som sidst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *