Strik-promenade på Strikkefestivalen.

Når Webstrikkerne holde festival 1 gang om året, er deltagerne typisk iført deres bedste og seneste modeller i spændende strik! Det er meget naturligt, for det skal jo vises frem.

Således også på Strikkefestivalen 2012 på Fredericia Vandrerhjem i forgangne weekend.

Jeg forsøgte at fotografere alle modellerne, men jeg tror desværre, at det ikke lykkedes at indfange dem alle. Men her er i hvert fald sjaler, tørklæder, sweatere, veste, bluser, en kjole og en frakke i massevis – med eller uden ansigt, det er ikke alle, der vil fotograferes, men modellerne måtte jeg gerne vise.

Se bare her – billeder, ingen kommentarer! og ingen navne, hverken på strikmodellen eller indehaveren:

Som det ses, er de fleste modeller færdige og bæres med fornøjelse og stolthed, enkelte er under udarbejdelse!

Fantastisk rigdom!

8 tanker om "Strik-promenade på Strikkefestivalen."

  1. Hold da fast hvor er der mange lækre og flotte modeller. Jeg strikker desværre ikke selv ret meget, men min mor strikker de lækreste ting til mig. Det er bare at købe garnet og så ordner hun resten. Kan godt se, at det er noget lettere at tage afsted til strikkefestival, end når man skal afsted til patchwork. Strikkepinde fylder ikke så meget som symaskine og tilbehør.
    Mange hilsener
    Pia

  2. Tak søde Hanne, fordi du har taget så mange dejlige billeder fra vores weekend i Fredericia.
    Nuttet hund du har :-)))

  3. Ja, jeg synes også, det er sjovt at se alle de flotte modeller!
    Karen Margrethe – Webstrikkerne festival blev i år holdt på Fredericia Vandrerhjem. Vi skifter mellem landsdelene, i år skulle det have været Fyn, men der var nogen, der havde glemt at bestille plads til os, så Fredericia er jo “næsten-Fyn” og de havde heldigvis plads til os. Det er et dejligt sted. Næste år er det Sjælland første weekend i oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *