Skal, skal ikke – sy eller strikke?

Jeg er i et frygteligt dilemma, for jeg vil mere, end jeg kan – om ikke 17 ting på én gang, så 3!

Cardigan’en i vendestrik er så dejlig at strikke, jeg er nu næsten færdig med det første ærme, forstykket venter på en maskeholder på at fortsætte på ryggen, og jeg er godt tilfreds med farverne.

Men jeg har også et dejligt sytøj i lækre Liberty-stoffer, der skal være færdig. Her er en smagsprøve på babytæppet, der får hvid baggrund til de fine pastelle farver.

Og for at det så ikke skal være løgn, så har jeg også en ny symaskine, der skal læres at kende, og kors, hvor den trækker! Men jeg må være standhaftig!

5 tanker om "Skal, skal ikke – sy eller strikke?"

  1. jamen, det er jo også derfor jeg glæder mig til jeg bliver gammel nok til at “helt lovligt” kunne holde op med at arbejde! jeg har også nogle gange i smug drömt om at blive arbejdslös! men sig det ikke höjt, nogen kunne jo synes det var ukorrekt.
    kh.fra Island
    Frida
    ps. dejlige ting du har gang i.

  2. Kære Hanne.
    Ih, hvor jeg kender problemet. Jeg sidder lige nu selv med mange … ting også i skufferne, jeg gerne vil lave. Og et mønster med skildpadde-grydelapper fra “Den lille lade” – de trækker voldsomt – ak ja, godt vi ikke har større problemer.
    Knus Kirsten.

  3. Frida, da jeg blev arbejdsløs i 1994, på et tidspunkt hvor der var rigtig mange arbejdsløse, sagde jeg: jeg er ikke den værste til at blive arbejdsløs, for jeg har så mange interesser! Da var jeg meget aktiv spejder bl.a. og brugte rigtig meget tid på det. Da jeg fik job igen havde arbejdet nogle år, og gik på efterløn (helt lovligt!), vidste jeg jo, hvordan det var og glædede mig til det. På det tidspunkt var Søren gået på pension, så vi kunne lave en masse ting sammen også. Det er rigtigt, Kirsten, det er godt, når vi ikke har større problemer!

  4. Det kan man da kalde “alle gode gange 3”! Hvor jeg bare kender det dilemma! Hvad hedder din nye gode ven – symaskinen?
    God fornøjelse med det hele.

  5. Ja, det med den symaskine, Maria, det er en hel historie for sig selv, som jeg nok skal fortælle, men det er en Pfaff Expression 4,0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *