Dikis første filt

Nu begynder Dikis pels for alvor at vokse, den ser ud til at blive flot! Og i går opdagede jeg den første lille filtede knude under hans mave. Det er jo den slags, man skal være meget opmærksom på, har jeg lært, og få løst op og børstet, så det ikke lige pludselig er en stort filtet måtte, som er svær og ubehagelig for ham at rede ud. Men jeg har lært af datteren og Susan, at dele filten med fingrene og så børste.

På hundeudstillingen i Herning købte jeg efter anbefaling en børste, hvor “tænderne” er af træ, og den er virkelig god. Man kan mærke, hvordan den tager ved, og Diki er flink og finder sig i det.

Vi mangler, at han vil ligge på ryggen på bordet, men i går aftes lå han lige så stille hos mig i sofaen og nød at blive kælet for, og det udnyttede jeg til også at børste ham og få filten væk, liggende på ryggen, så det er fremskridt.

Nu er huset blevet vist frem, Diki og jeg gik tur imens og kom hjem, da de var ude at se haven, så vi hilste lige på hinanden. De synes, det er et dejligt hus, og de har børn – det egner huset sig også godt til. Så nu må jeg vente og se, om der bliver noget ud af det.

2 tanker om "Dikis første filt"

  1. Staar der nu “flirt” eller “filt’? – at doemme efter frisuren, der ser ud som den rigtig er sat til narrestreger, og hans seneste “eskapader”, skulle man tro der stod “flirt” (:-)

  2. Gitte, der står “filt”. Det er sådan med Tibber (Tibetansk Terrier), at deres pels meget nemt filter, dvs det er underulden, der danner filt-knuder ligesom man kender det fra racekatte, og dem skal man sørge for at få redt ud. Så længe Diki har været hvalp, har han ikke haft så meget underuld, og pelsen har heller ikke været så lang, så det har været nemt at børste ham. Men nu kan jeg begynde at se, hvor lang den er ved at blive, og nu filtrer underulden, hvis jeg ikke passer på. Frisuren er ganske rigtigt “sat op til narrestreger”, men det er alene af praktisk grunde, for pandehåret er så langt, at han ikke kan se ud af øjnene, hvis jeg ikke holder det sammen! Han har somme tider en elastik i, men det her spænde er lidt sjovt!
    Flirt vil jeg ikke sige, han præsterede i går, det var anmassende forsøg på sex med Helles Bodil – og det går jo ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *