Grandmother's Flowers

 Så kom jeg så langt, at alle “Flowers”-blokkene er syet, undtagen de halve, der skal fylde ud. Og så er der altid lidt pulseri med at flytte rundt på blokkene, indtil jeg er tilfreds. Der skal jo ikke ligge nogen ved siden af hinanden, som er syet af samme stof og den slags!

Nu syr jeg de hvide sekskanter, der skal imellem “blomsterne”, og så kommer den endelige sammensyning. Det er dejlige stoffer, som den vordende bedstemor selv havde, blomstrede Liberty-stoffer, som er så fine, suppleret med noget af mit mindre blomstrede for at give ro.

3 tanker om "Grandmother's Flowers"

 1. Hej, Hanne
  Hvor bliver det dog et fint tæppe og sikke nogle fine farver du har valgt at sætte sammen med Liberty-stofferne. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.
  Hilsen Else.

 2. Else, jeg glæder mig også selv, for det er så fint med de dejlige Liberty-stoffer! Og selv om sekskanten aldrig har være min yndlingsskabelon, så har den jo nogle charmerende muligheder! Jeg har sommetider lyst til at sy en “Charm-quilt” med sekskanter, hvor ikke 2 sekskanter er ens.

  • Hej Hanne
   Det er længe siden, du viste dit Grandmother’s Garden tæppe. Mon det er blevet færdigt?
   Jeg er i gang med noget tilsvarende, synes det er sjovt. Glæder mig til at pusle blomsterne på plads.
   Vil spørge dig: Har du en optimal rækkefølge for sammensyning af 6-kanterne, der danner baggrunden?
   Hvordan har du gjort?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *