Nostalgisk strik

I Hendes Verden i denne uge 4 – 2009 er der virkelig nostalgi for alle pengene.

Dels er der et af de dejlige små hæfter med patchwork, hvor noget af det er med former, man ikke ser så tit mere, men som er klassikere, f.eks. “muslinger”, sekskanter og stjerner. Men der er også et tæppe i japansk foldeteknik, som er virkelig flot! Det frister i hvert fald.

Og så var der sørme også opskrifter på en poncho og denne busseronne i pladegarn, som jeg første gang strikkede til min datter i 70-erne og for 2 år siden til mit barnebarn (billedet)! Det er da nostalgi!

Men dejlig er den og dejlig og sjov at strikke! Og så er der forresten også fornyelse i form af en sjælevarmer, strikket i pladegarn.

9 tanker om "Nostalgisk strik"

  1. Ja, pladegarn er ren nostalgi, Hanne. Jeg strikkede en poncho til vores datter i pladegarn.Desværre skete der det, at jeg pludselig slog ud af det, men færdig skulle den være, før jeg drog op til lægen og fik at vide, at jeg nok ikke skulle strikke mere af den type garn. Det var jo bare så let, for der var ingen ender at hæfte.
    Mange hilsner fra Else.

  2. Det var da en skam, Else! Jeg blev helt begejstret, da jeg så pladegarn i en butik for 2 år siden, det var denne dejlige butik http://www.garngalleriet.dk/index.html Den ligger ikke så langt fra os. Og hun havde også opskrift på både poncho og busseronne i et hæfte, så jeg strikkede denne til Christina. Og nu er det så i HV, det er da lidt sjovt!

  3. Jeg har ledt med lys og lygte efter opskriften på denne busseronne, som jeg husker fra min barndom.
    Har du eventuelt stadig opskriften ?

  4. Jeg har længe været på udkig efter denne nostalgiske busseronne fra min ungdom. Jeg har opskrift på en tilsvarende, men strikket nedefra og op. Den anden er blevet væk for mig – mon du evt. vil bytte?

    • Jeg har længe ledt efter den gamle poncho opskrift. Hvis du har den strikket oppefra, vil jeg gerne høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *