Butik på besøg

I morgen får vi besøg på Søndergården. HANNE’s kommer i morgen eftermiddag og stiller en hel butik op i vores patchwork lokale!

Hun medbringer både udvalgte ruller stof, masser af FQ = stykker med 50 x 55 cm stof, Pedari mønstre, alle mulige småting, som vi ikke vidste, vi mangler! Hun har også pakker med 4 eller 5 FQ, som matcher.

Og som noget helt nyt har hun lavet stofpakker med 24 stykker á 15 x 15 cm med grøntsager! De er jo meget anvendelige til dækkeservietter, grydelapper og restetæpper.

b1901094ok

Vi har ikke nogen stofbutik i byen, og det er ikke alle, der kommer af sted til nærmeste by for at se på patchworkstof! Så er det godt, at en butik er frisk nok til at komme til os!

Hanne har også strømpegarn med, så strikkerne kan også få noget ud af det.

Vi har selvfølgelig også sørget for at sprede reklame til andre patchworkere i nærmeste omegn. Det skulle gerne kunne betale sig for Hanne, så hun kommer igen!

Forresten har 2 x Hanne en flere år gammel tradition for at køre til Faxe med bilen fuld af stof mm, til Aktivitetscenteret Æblehaven. Og det skal vi igen den 12. marts! Jeg er bare med for selskabs skyld, det er jo en lang køretur frem og tilbage, og så har vi en god fælles veninde i Faxe, Inge, som arrangerer det. Så det er altid hyggeligt.

En tanke om "Butik på besøg"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *