Budbringer med garn

Øj, så meget dejligt garn, jeg havde med hjem fra HANNE’s i går – kun lidt af det til mig selv, men flere fra Aktivitetscentret havde bestilt strømpegarn, nogle til strømper i tøsefarver til børnebørnene, én til en vest i dobbelt garn, hvor jeg fandt en dejlig blå farve, og strømper i mønstret blåt, en anden til denne jakke fra Garn Studio, og jeg skulle også have fleece-garn til et tørklæde, jeg har lovet at strikke til min svigerdatters Mor. Det var jo svært at bestemme sig blandt alle de dejlige garner, og selv om HANNE ikke har ret mange ens, så lykkedes det.

Jeg skal selv til at lege med nogle blå farver. Det skal nok blive godt.

 

 

 

 

 

Der var også nogle søde patchworkere, der havde indleveret nogle puttetæpper (til julemærkehjem) hos HANNE, som jeg fik med hjem. 2 toppe, som skal monteres og quiltes, det har jeg heldigvis mulighed for hos QUILTEFANT, som quilter en del puttetæpper for projektet, og gør det meget flot!

Og så ét næsten færdigt tæppe, der mangler lidt håndquiltning, det skal vi nok finde en, der vil. Det er et rigtig sødt tæppe, som her har fået lov at pryde mit syhjørne for fotografering!

Det var dejligt med en eftermiddag, hvor Hanne og jeg for en gangs skyld hverken havde kursister, forretning eller andet at tænke på, men kunne snadre over kaffe og dejlige hjemmebagte snegle! Bjarne fortrak skyndsomst ud på musejagt, da han kom hjem fra abejde!

En tanke om "Budbringer med garn"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *