Det er da en bold!

bold 5

Det er en bold, jeg har syet!

Den er syet til Sherpa, som er Diki’s “onkel”, en 12 år gammel Tibetansk Terrier, som er frisk og glad, bortset fra, at han er blevet næsten blind. Han elsker at spille bold, men det kniber med at finde bolden, når han har skudt den ind mellem buskene i haven. Så jeg ville prøve at lave en slags “blinde-bold” til Sherpa, ligesom de bolde, jeg syede til Diki og hans søskende for ca 1 år siden, før de flyttede hjemmefra. Diki har stadig sin, og den fungerer udmærket med en bjælde indeni.

Sherpas bold er større, 5-kanterne måler 5 cm langs en lige kant, og bolden er 22 cm i diameter.

hvad er det

5-kanterne blev syet sammen i 2 halvdele – “skåle”, som så blev syet sammen, bortset fra de 2 sidste sømme, så jeg havde noget at vende den igennem. Der er strøget veledon på bagsiden af 5-kanterne, så den kan holde faconen.

bold 1

bold 2

Bolden blev først foret med stykker af pladevat, de 4 bjælder blev pakket ind i bobleplast..

bold 3

..og bolden blev stoppet godt med stykker af pladevat, hvor der blev lavet et hulrum til bjælderne. Men der fik jeg et problem, for vattet kvalte næsten lyden af bjælderne, så det endte med, at jeg lagde posen med bjælder indeni en toiletrulle (tom!) og placerede den yderligt, med bare et enkelt stykke vat over, så man ikke kan mærke den udefra og bide hul ind til bjælderne (håber jeg).

bold 4

Så nu skal bolden sendes til Sherpa, det er spændnénde, om det fungerer?

2 tanker om "Det er da en bold!"

  1. Rigtig go ide med bolden…. jeg har hørt om en der puttede bjælden indeni plastic ægget fra Kinder æg…… Go´ weekend og go´ pinse fra Joan M.

  2. Hvor er den blevet fin. Jeg er sikker på Sherpa vil elske sin nye bold.
    Vi har haft mor Lukla på ferie 3 dage. Ihh hvor har det været hyggeligt.
    Håber vi snart ses igen
    Mange hilsner
    Dhana, Zigsa og Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *