Meget træt og meget glad!

Sikke en forrygende weekend! Puttetæppeboden trak virkelig folk til på Træffet i Odense. Vi kan godt lide at vise puttetæpperne til børn på julemærkehjem på en alternativ “rør-mig-gerne-måde”, og vi havde igen i år et bredt udvalg af individuelt syede tæpper i mange forskellige mønstre og glade farver, som børnene bestemt må synes om!
Som sædvanligt solgte vi mønstre til den nye puttetæppeblok 2008, som man kan sy 1 eller flere af og sende ind, sådan at de bliver syet sammen med blokke, som andre har syet, og på den måde bliver til dejlige tæpper.

 

 Og vi var så heldige at kunne vise, hvordan et helt tæppe ser ud, syet med denne blok, som vi kalder “Emmas blomster” – en dejlig blok til mange små rester!

Vores alternative udstilling af sengetæpper til julemærkehjemmene Fjordmark i Kollund samt Hobro blev også meget beundret. Vi havde en god plads og godt med plads omkring os, men med så mange tæpper kneb det at vise dem alle rigtigt. Men det var tilladt at folde dem ud! Og så blev der bedre plads efterhånden, idet vi fik udstillingsvægge i den tilstødende medlemsudstilling, og nogle tæpper blev udstillet i nogle buikker, som gav os plads!

Se bare her nogle eksempler på de skønne sengetæpper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var utroligt dejligt at hilse på mange “tæppetanter”, nye kom der også til, og vi fik også fortalt om Projekt Puttetæppe til rigtig mange, som nok havde hørt om det, men ikke rigtig vidste.., og som syntes, det er en rigtig god idé at sy til børn, som trænger, når man nu er så glad for at sy patchwork! Det sidste, vi gjorde var at pakke 3 store sække med puttetæpper, som havde fået kørelejlighed med én, der bor i Ølsted og som vil aflevere tæpperne direkte. Så glæd jer på Kildemose, de flotte tæpper er på vej! Og det er sengetæpperne også lige om lidt, vi skal bare finde datoen.

 Men hvor får man ondt i fødder og ben! Og hvor jeg trænger til at se dyner nu! Men man må gerne være hammertræt, når man har sådan en god fornemmelse indeni! Og den gode fornemmelse får man af et godt samarbejde med nogle “tanter”, der er kreative, humoristiske og drønenergiske! Tak for en god weekend!

3 tanker om "Meget træt og meget glad!"

  1. Hej Hanne
    1000 tak for synet i går af alle Jers flotte tæpper, jeg er godt nok overrasket over at se hvad så mage frivillige hænder har skabt til de kære unger der skal være på ophold et de steder der bliver forgyldt med dem. Og rigtig hyggeligt lige at få hilst på dig igen igen.
    Knus fra mig.

  2. hej Hanne

    Ja det er dejlig at være træt og glad efter en meget dejlig week-end.
    Og I var også meget heldige og have en super stand, den var både flot og perfekt placeret……. Held og lykke med alle tæpperne.

    Hilsen Hanne

  3. Ja, vi skal bestemt ikke klage! Vi var til at få øje på, og det er meget vigtigt for os, så vi kan få folk i tale. Der er stadig mange, som nok lige har hørt om puttetæpperne, men ikke rigtig ved, hvad det handler om. Men vi fik solgt mange mønstre til blokke, og der var også flere, der gerne ville være nye tæppetanter (sy hele tæpper).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *