Det smukkeste vejr lysner på det hele!

Det er så dejligt at vågne her i huset, hvor morgensolen ligeså stille farver væggene røde i stue og køkken. Jeg kan ikke se Lillebælt, men man kan godt ane, at det er et særligt lys derude over vandet, der giver genskin, og der er da heller ikke langt til stranden. Foreløbig går vores tidlige morgentur rundt på nogle villeveje og stier her i nærheden, men vi skal snart prøve af hvor langt, der er ned til vandet.

Foreløbig står den på udpakning, men allerede i eftermiddag kommer svigersønnen og hans bror og begynder at sætte loftslamper op og skrue vanger til reolsystemet op på væggene. Senere kommer yngstesønnen og hans kone (og Victor!) og hjælper til hele weekenden, så mon ikke det vil batte noget. Så snart reolerne er oppe, kan vi begynde at sætte ting på plads. Allerede nu er der kasser, jeg godt selv kan tømme og lægge på plads i skuffer og dækketøjsskab.

Jeg er SÅ glad, fordi Diki fuldstændig har tilpasset sig og tydeligvis hygger sig. Jeg skal dog helst være indenfor synsvidde, men det er heller ikke så vanskeligt i dette lille hus. Og om natten sover han uforstyrreligt i sin lille kurv i soveværelset hos mig – med den forskel, at hvis jeg skal ud og tisse, følger han med mig! Det gjorde han ikke før, men det vænner han sig nok hurtigt til også her.

3 tanker om "Det smukkeste vejr lysner på det hele!"

 1. Hej Hanne
  Tillykke med din veloverståede flytning. Hvor ser dit nye hus dejligt ud. Og hvor må det – selv om det nok også har gjort ondt – være dejligt at få “ryddet op” i alle sine ting. Og hvor er du heldig med dine børn – din svigerdatter er da helt bestemt guld værd. 🙂 Håber du og Diki falder rigtig godt til der – men det er der nok ikke tvivl om. God fornøjelse med indretningen – det er jo altid spændende at indrette sig på ny.
  Anette

 2. Hej Hanne. Velkommen til det dejlige Erritsø. Det ser rigtig lækkert ud i dit nye hus og dejligt med så mange flittige hjælpere. Hvis du en dag trænger til pause er du velkommen til en kop kaffe/the.

  Elin

 3. Kære Hanne. Nu har jeg læst med på din blog et stykke tid, uden at kommentere.
  Jeg har nydt at følge dine tanker og gøremål i forbindelse med din flytning, og derfor vil jeg da lige ønske til lykke med din nye bolig. Der ser lyst og luftigt, og det skal nok blive godt. Dejligt at du har haft god hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *