2-benede og 4-benede familie på vinterbesøg

hunde og ejere

Vi har haft velkomment besøg fra Brøndby i weekenden, yngstesønnen og svigerdatteren. “Cæzar” deres dejlige rottweiler var i pleje i den hundepension, som vi også bruger, ikke så langt herfra, for det er for voldsomt med de 2 hunde sammen en hel weekend – de vil jo lege, og de er store og stærke, så de kan vælte huset!

Men Cæzar blev hentet, så de kunne lege lidt sammen, inden de kørte hjem igen. Det foregik udendørs i sneen, og det er tydeligt, at Whisky ikke længere er “den voksne” i forhold til den yngre hund. Cæzar finder sig ikke i at blive hundset med, selv om Whisky hidser sig op og jagter ham. Heldigvis er ingen af dem det mindste aggresive, og havde de været sammen lidt længere, var de nok faldet til ro.

hunde-4

hunde-3

hunde-2

De er så dejlige begge 2!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *