Man lærer af sine fejl!

Selvfølgelig har jeg lavet fejl – det er jo 1. gang, jeg prøver dette her. Og selv om jeg har været meget omhyggelig og “langsom”, har jeg lavet fejl.

1 bane

Her er den første bane på tværs af tæppet, samlet med strimlerne for og bag og stafferet, så der nu er “lukket”. Jeg opdagede i går aftes, da jeg sad og stafferede kanterne på bagsiden,. at jeg 2 steder havde glemt den ene af de 2 strimler – den åbne og den dobbelte, så det har jeg rådet bod på i dag.

1 bane bag

Jeg kom også til at tænke på, at jeg ikke havde behøvet at bruge samme stof til strimlerne og og bag, som jeg har gjort. Det ville have været mere synligt på bagsiden, hvis jeg havde valgt et stof, der kontrastede mere til det mørke stof. Og faktisk er jeg lige ved at komme i stof-nød mht strimlerne. Men det husker jeg til næste gang.

Nu er alle banerne samlet på maskine og med nåle, så i dag står den på håndsyning af den lukkede strimmel på dem alle. Det tager jeg med mig ind på Depotgården, så har jeg hyggeligt selskab imens!

 

2 tanker om "Man lærer af sine fejl!"

  1. Hej
    Du skriver at du stafferede på bagsiden. Vad betyder stafferet(unskyld mit danske). Jag syr både for og bagside på maskin. Först bagside og derefter forside og det blir väldig fint.. 🙂 //anni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *