Den overlevede

have-i-sne

Det er så smukt derude i haven. Og vi er meget flittige til at fodre fugle, har flere automater med nødder og forskelligt frø, samt et foderbræt, og vi smider også æbler. Og vi følger meget med i hvilke fugle, der kommer. Af en eller anden grund kan Whisky ikke lide solsorterne, men de er også nærgående, når de hopper rundt lige for næsen af ham og samler det, de andre skubber ud eller ikke vil have.

fuglefoder

Der er masser af mejser, bogfinker og skovspurve, dompapperne er ikke kommet endnu.

Der lød et ordentligt brag mod terrassevinduet, og der sad ganske rigtigt en bogfinke neden for vinduet, fuldstændig groggy!

fugl-i-sne

Der sad små dun på vinduet, og dens ene vinge sad lidt mærkeligt. Jeg stod længe og kiggede på den, men den sad fuldstændig urørlig! Jeg har set det før, og nogen gange synker hovedet ned på siden, og så er den død. Men denne sad som stivnet, mindst 10 minutter, måske mere.

fugl-i-nc3b8d

Jeg kunne liste terrassedøren en lille smule åben, så jeg kunne tage billeder, uden at den ænsede mig, og jeg ventede for at se, om den livede op. Da jeg lukkede lidt mere op, drejede den pludselig hovedet, samlede sig sammen og fløj væk! Godt, der ikke var en kat i nærheden.

En tanke om "Den overlevede"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *