Follow Me

 

follow me

Det er ikke nogen ny quilt, men den bliver man ikke sådan lige træt af!

Jeg har været på udstilling i dag, på Plejecenteret Nørrevang i Stensballe, Horsens, hvor bl.a. Linnea Hassing Nielsen udstiller i hele marts og april måneder.

Denne klassikker fra Linneas hånd hedder “Follow Me”, fra 1992, fantastisk! Den har været vist på mange udstillinger, og den er så imponerende! Der er så mange detaljer i de små quilts, den er meget inspirerende. Den blev først hængt op på udstillingen i dag, fordi der manglede skinner til at hænge det meget store tæppe op i, men nu har den fået en meget flot placering, hvor 2 brede gange mødes, og især når man kommer hen ad den ene gang, kommer den rigtig til sin ret. Man kan virkelig se “hende” i fuld firspring på vej hen ad gangen!

Jeg har taget masser af billeder, som jeg skal have redigeret først.

Der er gratis adgang på plejecenteret, og der var også i dag en gruppe quiltere fra Vejle på besøg, hvor der var kaffe på kanden hos den gruppe, der syr på Nørrevang hver anden torsdag. Det er en meget flot udstilling.

En tanke om "Follow Me"

  1. Hold da op. Det er da et sindssygt flot tæppe. Sikke et arbejde. Kommer jo helt til at svede ved tanken. Pyh ha. Men meget imponerende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *