Vandskade eller rørskade?

Puh ha – en forskrækkelse! Jeg opdagede lige, at der stod vand på gulvet i entreen, faktisk havde jeg ikke lyset tændt, men jeg kunne se, der var noget, der var blankt, som ikke skulle være der.
Vi var ikke længe om at få mistanke – og ganske rigtig, så kom det inde fra hulrummet under trappen til 1. sal, hvor varmtvandsbeholderen ligger bag et garderobeskab.

Det var ikke meget vand, men der jo også noget derinde på gulvet, og der var møgfugtigt!

Og så er det der, jeg har mine kasser med julepynt og påskepynt stående, godt nok et meget ubekvemt sted, men der har de stået i næsten 30 år, og jeg har et frygteligt besvær med at få dem ud og ind ved de 2 lejligheder hvert år! For jeg skal stå krumrygget og mase med at få dem ud el. ind igennem skabet. Hvor tosset kan man være?

Det må vist være tiden at finde et nyt sted til dem nu, mon ikke? 2 af kasserne var våde i bunden, og det, der lå nederst i dem, var vådt og lidt muggent. Nu må vi, om det kan reddes. Jeg pakker det altid i mindre æsker, der lægges ned i kasserne. Og heldigvis er det kun de 2 kasser. De andre (jeg har meget!) stod ovenpå eller længere tilbage i hulrummet, så de fejlede ikke noget.

ØV! Nu har Søren lukket af for vandet, så må vi have en rørlægger i morgen tidlig.

En tanke om "Vandskade eller rørskade?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *