Det sure og det søde

skade

 

Sådan ser der ud nu under vores trappe! Det var desværre, som vi regnede med, varmtvandsbeholderen, der var tæret og stod og dryppede. Ikke voldsomt, og ikke gennem længere tid, og heldigvis ikke på loftet eller 1. sal, som vi har hørt om i andre tilfælde, hvor der så har været voldsomme skader. Vi skal have ny varmtvandsbeholder, garderobeskabet, som stod foran hulrummet, skal have ny sokkel, og lidt af mit julepynt må kasseres.

Og så havde vi ikke vand og varme det meste af dagen, nu har vi vand – det er det vigtigste – og lidt varme, så det går nok.

Men jeg synes, det regner med ulykker, for hos naboerne, som har boet her nøjagtig lige så længe som vi, nemlig knap 30 år, har de lige haft en større rørskade i badeværelserne, og i dag fik han et stort chok, da han opdagede et kæmpemæssigt hul i haven – et helt krater! Teknikere fra kommunen blev tilkaldt. Ingen forstår endnu, hvad og hvordan, gætterierne går foreløbig på en gammel gyldetank el. noget lignende. Her har nemlig ligget en gård engang, som blev udstykket til det, der nu er vores villakvarter. De kan ikke slippe tanken om, at hullet kunne være kommet, mens han var på havearbejde eller når deres børnebørn legede i haven. Hvis nogen var faldet derned, havde det været helt slut for vedkommende, for hullet er 6-7 meter dybt, og der stod ca 2 meter vand! Nu bliver det pumpet fri for vand og undersøgt for forgreninger, som der ser ud til at være. Og så kan det blive nødvendigt at fylde cement i.

Men så må vi trøste os med “det søde” – foråret, som tydeligt viser sig nu efter tilløb siden engang i januar.

erantis

Erantis myldrer, og vintergækkerne dukker op overalt

vintergc3a6kker

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandelig om ikke krokus også dukker op på beskyttede steder

krokus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og de smukke Dorothea-liljer, som er plantet adskilt fra vintergækkerne, så de ikke forveksles, vil stå længe.

dorothea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dorothea-22

2 tanker om "Det sure og det søde"

  1. Godt det ikke var så slemt hos jer ,men det hos naboen lyder da helt uhyggeligt hvordan pokker kan sådan noget ske.
    Dejligt med billederne af alle blomsterne de er flotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *