Jakke i vendestrik

jakke-vendestrik

jakke-vendestrik-bag

 

Så blev den færdig, jakken i vendestrik fra Katrinelund. Jeg var ude hos Lene for at købe knapper, og hun ville også gerne have et billede af den til sin egen hjemmeside, så den fik lige nogle midlertidige knapper hæftet på og blev hængt på hendes gine i regnvejr.

jakke-vendestrik-3

 Nu har den fået trekantede knapper af horn –

jakke-vendestrik-h

– og mig indeni! Den er simpelthen bare så dejlig at have på, jeg elsker de 3/4 ærmer, og den passer!

jakke-vendestrik-2

Jeg har været “blå pige” det meste af mit liv, så farverne er rigtige, blå bundfarve og petrol effektfarve.

jakke-vendestrik-kant

På Webstriks diskussionforum har der været foreslået forskellige måder at strikke kant i retstrikning. Jeg har strikket sidste maske på vrangsiden vrang og første maske på retsiden ret, idet jeg snor de to tråde en enkelt gang på hver retpind.

FAKTA:   “Jakke i vendestrik” fra Gårdbutikken Katrinelund
Garn: KAUNI 8/2 100% uld, farve blå + petrol effektgarn
Str. XL + et par ekstra stribemønstre på forstykker og ryg.
HOT or NOT: helt sikker HOT! Dejlig at strikke og dejlig at have på.

15 tanker om "Jakke i vendestrik"

 1. Hvor er den blevet flot, Hanne..
  Så jo da du var i gang med den.. 🙂
  Jeg er jo igang med vesten men tænker på om jeg om kan lave ærmer som dine udfra den opskrift..
  Tror også at det lige ville være mig med de ærmer i stedet for vesten.

 2. Hvor er den bare flot.
  Vesten har ikke lige været mig, men tror nok jeg kan fristes af din jakke.

 3. Jeg havde det lidt ligesådan, Marianne, jeg syntes, at jakken passede bedre til mig, men jeg har nu planlagt også at strikke en vest, men i samme længde som jakken, det snakkede jeg med Lene om, og det er nok bedst til mig. Og så i nogle lækre røde farver!
  Anja, det kommer jo an på, hvor langt, du er kommet, om du vil lave det om. Men jeg er i hvert fald glad for jakke-designet.

 4. Eva, jeg har brugt 402 gram! Jeg købte en spole petrol effekt + 2 nøgler blå, de blå er forskellige i vægt, der var 270 gr. ialt, og jeg har 100 gr. tilbage + lidt af det petrolfarvede. Lene har det petrolfarvede både i bundter og spoler.

 5. Den är bara så fin! När jag såg den här gick jag in på Gårdsbutikkens hemsida och hittade en liknande väst som jag absolut vill göra. Jag hoppas bara att det går att beställa från Sverige …

  Görel i Uppsala

 6. Hej Hanne!
  Jeg har også strikket vende-strik jakke ude fra Lene, og jeg er glad for den, kan også godt lide de 3/4 ærmer. Efter at have set din (farverne) er jeg ikke i tvivl, jeg må lave een mere, og jeg bor jo i Nørre Snede, så det er jo kun en sviptur ud til Lene´s butik, hvor jeg holder af at handle.
  Flot er din vende-strik jakke

 7. Hej Hanne!
  Jeg er godt nok betaget af din jakke, hvor er den bare flot, sådan en i rødlige eller også i de blå nuancer det var bare lige mig, men jeg kan ikke strikke, får simpelthen så ondt i nakke og skuldre, så jeg holder mig til stofferne. Jeg er faktisk glad for, at være på “stoffer”.
  Og jeg glæder mig til, at Hanne og dig kommer over til os, på næste torsdag.
  hej så længe
  Margit

 8. Tak for alle kommentarer, ja, jeg er også meget glad for jakken. Margit, det garn findes i mange forskellige farver, og det multifarvede er også i mange flotte farveskiftende udgaver. Prøv at se http://www.kauni.com/ Og så er det ene retstrik, så det er nemt!

 9. Hej Hanne
  Jeg søger dette mønster på vendestrik jakken. Kan læse mig til at Hendes verden har opkøbt dette, men at du også har rettighed til at videre sælge.
  Kan ikke finde dig på Facebook
  Kh Louise

  • Hej Louise, som jeg har skrevet før, er mønsteret solgt til Hendes Verden.
   Jeg har ikke rettigheder til at sælge hverken dette el andre mønstre – jeg sælger slet ingen ting, strik er kun min hobby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *