Terrassen

I dag bliver min terrasse færdig, fliserne bliver sluttet af, og der bliver lagt granit under tørrestativet. Frederik og jeg fik plantet de buske, jeg havde købt til det nye bed, og det ser ud til, at de trives – jeg vander!

Så er det slut med græsplæne bagved huset, det var for bøvlet at skulle have græsslåmaskinen ind gennem stuen! Og der er jo stadig jord til buske, planter – og Diki! Så han kan stadig boltre sig, selv om det ikke er lige i øjeblikket, han styrter så meget omkring i den varme. Jeg har nu ikke indtryk af, at det generer ham meget, han sover bare i skyggen det meste af dagen. Eller – sover og sover, han er helt klart med og holder øje med mig, så han følger mig altid fra rum til rum, ud på terrassen osv.

Jeg kunne godt ønske, at der var nogle 50+, der ville blive opmærksom på, at vi har et lille paradis her. Nu er der nemlig hele 4 huse, der skal have nye beboere, og det ene har stået tomt i knap 1 år. Det har været lidt vemodigt de sidste par dage, hvor familier har tømt de 2 huse, hvor beboerne er kommet på plejehjem. Men glædeligt, at den sidste beboer i det 3. hus, en sød og fin kat, hvis ejer døde for 14 dage siden, blev hentet af Kattens Værn i går, den skal nok få et nyt hjem, så sød den er.

Men det ville være hyggeligt, hvis der kom nye beboere i de 4 huse! Det er en hyggelig andelsforening, der er kønt, og det er dejlige huse. Nu er det 1 år siden, jeg købte mit (som jeg flyttede ind i 3 mdr. senere), og jeg fryder mig stadig hver eneste dag over, at jeg kunne være så heldig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *