Hjemkommet fra Slaraffenland!

Ja, det er Slaraffenland for en patchworker at besøge Birgith og hendes fantastiske systue, der simpelthen vrimler med inspiration og gode idéer og blokke til fremtidige tæpper!

10 puttetæpper til børn på julemærkehjem ventede på at blive hentet – det ene flottere end det andet! De er nu fotograferet, og jeg skal “bare” lige have billederne redigeret.

Men der var også et meget smukt tæppe, som Birgith har syet til eget brug. “Der skal da engang imellem være noget til én selv”, som hun sagde.

1408 birgith

Det er også et restetæppe – som alle Birgiths tæpper – men det er så fint afstemt og smukt i farverne, at man bliver helt åndeløs.

1408 birgith 500 detail

Og så er det monteret med Fix & færdig metoden, hvor hver blok er quiltet for sig med vat og bagside, og derefter samlet med fine strimler for og bag. Her er blokkene quiltet med en stjerne på maskine og ovenikøbet fået en fin håndquiltning uden om!

Når jeg besøger Birgith og ser alt det, hun syr, så vil jeg bare så gerne bare lave lidt mere, end jeg gør og bruge nogle af hendes gode idéer. Hvor får hun dog tiden fra?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *