Sikke en dag på Træf!

puttebod træf 2014

Så fin og ordentlig så puttetæppeboden ud i morges kl 9, da vi åbnede – og så fik jeg ellers ikke tid til at fotografere den igen – for kl. 9.05 kom der så mange søde tæppetanter med favnen fuld af tæpper, at vi blev helt svedt!

Hold da helt op! Det er jo sådan, at dørene åbnes kl. 9, men butikkerne åbner først kl. 9.30 – og da vi har en  meget fin placering i forhold til indgangen, hvorfra man kan se vores bod, er det os, folk stiler imod og flokkes om, mens de venter på, at dørene til butiksområdet åbnes.

Det var imponerende! Vi modtog i dag 56 puttetæpper, 11 toppe og et endnu ikkke optalt antal syede blokke. Det er ikke talt op, hvor mange mønstre, vi solgte, men vi har jo solgt mønstre siden februar, så mange har købt årsmønstret tidligere. Derimod var vores nye mønster “Evighedsblokken” en stor succes.

Efterhånden lå der tæpper overalt, foruden dem, vi havde hængt op, og hele dagen har det myldret med interesserede, som gerne ville se, røre, høre og snakke om vores dejlige projekt.

Her er nogle få smagsprøver på puttetæpper, modtaget i dag:

21 kasser lone olesen

Et flot tæppe med “kasser”, syet af Lone og hendes elever

30 huse emma christoffersen

Et stort, smukt tæppe med huse, syet af Emma..

27 denimtæppe lisbeth adrian

Og et spændende tæppe, som Lisbeth har syet af cowboybukser (incl. lommer), indrammet af stof i stærke kulører og monteret med “Fix & færdig” – en teknik, som mange var meget interesserede i at høre mere om.

Der bliver et stort arbejde med at redigere alle de billeder, som blev taget af 3 af os i styregruppen på skift.

Og der blev allerede i dag sendt 2 sække med 23 tæpper af sted til Kildemose med én, der skulle derover med 2 tæpper, som hun selv har syet, 2 sække ligger nu her hos mig og venter på, at jeg kører dem til Fjordmark, og resten bliver pakket til Hobro og Skælskør i morgen.

Så der er plads i boden til at modtage flere tæpper i morgen – men erfaringen siger, at der komme ikke så mange om søndagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *