Ny hund??

Nej, det er Diki, der er blevet klippet – SÅÅÅHH fin!

diki klip 6

Han er blevet “Bamseklippet” hos grand-niecen Christina, der netop har åbnet sin egen salon Ruggaards Hundesalon i Vejle.

diki klip 1

Dejlige, lyse lokaler med god plads til klippebord og “salonhund” Sonja, hvor han blev kæmmet for filter og fik klippet det første af pelsen…

diki klip 2

..vaskerum med stort, smart “badekar”

diki klip 3

..hvor Diki opførte sig upåklageligt.

diki klip 4

Han blev fønnet og børstet igennem..

diki klip 5

..før klipningen. Sådan en omgang tager 2½ time, så indimellem blev han utålmodig, men så er Christina rigtig god til at sætte ham på plads – så han endte med at indse, at det var hende, der bestemte! Jeg havde sagt fra starten, at jeg kunne gå, hvis det var nemmere, men det blev ikke nødvendigt. Så jeg kunne strikke og sludre med frisøren!

diki klip 7

Mine ønsker blev opfyldt: jeg ville gerne have, at han bevarede noget af længden på ørene og skægget, og halen blev ikke klippet. Så jeg synes stadig, han ligner en “Tibbe”, og jeg er meget glad for hans nye udseende. Når vi kommer ud og gå i morgen, vil han sikkert sætte sig ned hele tiden, for han er jo ikke vant til, at der kan komme luft til numsen – men det går over.

2 tanker om "Ny hund??"

  1. Hej jeg sad og kikkede på udstyr til en ny klinik for dyr, kan du fortælle mig hvor du har købt det dejlige klippe borg du har. På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *