Sidste 2 nålepuder

Efter aftale kom der 1 nålepude mere, og én havde jeg gemt for at få regnestykket til at gå op! Så nu kan jeg vise de sidste 2 nålepuder fra Quilteforum’s swap. Er de ikke bare søde?

swap-detail5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

swap-detail6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

swap-detail7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

swap-detail8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og jeg er så heldig, at jeg på forhånd havde bestemt, at den sidste skulle jeg selv have – jeg vidste jo ikke, hvordan den så ud, så der var ingen snyd! Og det blev den lille hund ! Jeg er heldig! Tak til afsenderen. Og tak til alle I andre, der har været med til at swappe nålepuder.

4 tanker om "Sidste 2 nålepuder"

    • Mønsteret til hundenålepuden er en formindskelse af en pude til børn fra en af Dorthe Jollmans bøger “Sjov med patchwork”, med puder lavet som dyr. Den kan sikkert lånes på biblioteket.

    • Nej, desværre, det er ikke mig, der har syet dem. De indgik i en “SWAP” = bytteleg.
      Men den lille “hund” (som blev min) er at finde i en af Dorthe Hollmann opg Bente Birchs bøger, der er den som pude, men når man laver firkanterne mindre, kan de blive til denne lille “hunde-pude”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *